11 juni 2014

Verbouwing en uitbreiding dialyseunit Valkenburg aan de Geul

Dhr. L.J.H.M. Brans Brabant vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van het Maatricht UMC+, dhr. F. van der Sande, nefroloog en medisch afdelingshoofd dialyseafdeling,  Dhr. M. Eurlings burgemeester van Valkenburg aan de Geul en Mw. M van Wersch projectleider (v.l.n.r.) proosten op de opening.

De verbouwde en uitgebreide dialyseunit in Hotel Juliana in Valkenburg is na een verbouwingsperiode van een half jaar feestelijk heropend. Het is een dependance van de dialyseafdeling van het Maastricht UMC+. Dialysepatienten uit de omgeving van Valkenburg en vakantie vierende dialysepatienten kunnen in de ruim opgezette en lichte unit hun behandeling krijgen. Meestal betekent het dat zij drie keer per week gedurende ongeveer vier uur aan het hemodialyseapparaat aangesloten zijn. 

Voor een impressie kijk op MUMC TV

Dhr. L.J.H.M. Brans Brabant vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van het Maastricht UMC+, dhr. F. van der Sande, nefroloog en medisch afdelingshoofd dialyseafdeling,  Dhr. M. Eurlings burgemeester van Valkenburg aan de Geul en Mw. M. van Wersch projectleider (v.l.n.r.) proosten op de opening.